Werkwijze

Onderstaand leest u in het kort welke werkwijze wij hanteren;

Intake

Wanneer we beginnen aan een opdracht nemen we alle wensen door met de opdrachtgever en geven advies wat betreft de mogelijkheden en eigenschappen zoals kleur, materialen enzovoort. Misschien zijn er zelfs nog mogelijkheden waar u zelf nog niet eens aan had gedacht. Na deze intake maken wij u een eerlijke prijs en nadat deze akkoord is gaan we een planning maken die aansluit bij uw agenda.

 

Fundering

Zodra de tijd is aangebroken dat we kunnen gaan bouwen beginnen we met de basis van uw houtbouw product; de fundering. Een fundering moet worden gezet op het vaste grondpunt zodat uw schuur of terrasoverkapping niet gaat verzakken. Dit doen wij vochtbestendig beton.

 

De bouw

Nadat de fundering is gestort kan de bouw beginnen. Voor zover het mogelijk is worden de grote delen prefab (deze worden voor u gemaakt in onze werkplaats) aangeleverd bij u op locatie. Een groot voordeel hiervan is dat u dan een stuk minder hinder heeft van vervelende boor en geluiden en rommel rondom de bouwplaats. Tijdens de bouw houden we u natuurlijk goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Afbouw

Niet onbelangrijk is de afbouw, de afwerking van uw project is natuurlijk het meest belangrijk. Denk aan dakgoten en afwatering, extra accessoires, coatinglagen enz.

 

Oplevering

Nadat wij klaar zijn nemen we alles nog even goed met de opdrachtgever door of alles naar wens is en leggen eventuele werking uit van de geïnstalleerde voorzieningen.